Lady`s Dream I Mariefred

Shellack

Shellack är en hybrid mellan gelé och nagellack. Shellack kan därmed endast appliceras på dina egna naturlig nagel utan nagelförlängning. Shellack härdas i UV/LED-lampa precis som gelénaglar, men det är inte hårdare och mer hållbart som är gelénaglar. Shellack går att få: olika variationer, som helgfärga, handmålat, dekoration med stämplar, glitter, stenar, m.m. Hållbarheten för shellack är ca 2-3 veckor.

Borttagning av shellack.

Du kan inte ta bort själv shellack. Om du inte längre önskar att ha shellack på dina naglar är det viktigt att materialet avlägsnas på ett skonsamt sätt. Då är du välkommen för en borttagning hos oss på salongen.Vad händer om jag river eller pillar bort Shellack från mina naglar?Då riskerar du att skada dina naturliga naglar. Shellack måste tas bort på ett korrekt sätt för att du inte ska riskera att skada dina naglar.

Garanti

Garanti gäller en vecka efter utförd behandling. Garanti täcker exempelvis stora släpp, sten eller sticker som lossnar. Garanti gäller EJ om man slagit i nagel eller använt andra nagelprodukter på naglarna förändring form, klipper naglarna med saxen, mm