Lady`s Dream I Mariefred

Om Oss

Varmt välkommen til Lady's Dream

Namn: Izabela Ionita
Utbildning: Jag är diplomerad som nagelteknolog, nagelterapeut, akvarellmålningar, gelémålningar, målningar med one stroke, airbrush mm.
Allmän information:
Jag har många år erfarenhet och till sist jobbade jag på salong i Mariefred. Men nu öppnade jag enskild firma. Jag älskar mitt jobb där kreativiteten får flöda och skapandet har inga gränser. Jag är specialister när det kommer till nageldesign och utformning och kan hjälpa dig att få naglarna som du alltid velat ha.

Jag är väldigt kreativ och älskar att skapa naglar! Jag bygger naturliga naglar, snygga helfärgade, klassiska franska, extrema dekorationsnaglar, airbrush, handmålning och alla varianter. Vi använder produkter från Cupio , Kart och Lilly Nails  som ger bästa kvalitet och hållbara naglar.

Vi säljer professionell skönhetsprodukter så som manikyr, pedikyr , personlig vård och salongsutrustning via LADE by LADY’S DREAM

Jag går regelbunden på kurser och uppdaterar jag i denna senaste trenderna för att kunna skapa just de naglarna du vill ha. Jag uppdaterar ständigt mitt sortiment så att du får det nyaste och snyggaste detaljerna på marknaden! Har du så kallat ”problemnaglar” är du välkommen till mig, då jag har många olika typer av gelér som kan anpassas så att du får de som passar bäst till dina naglar. Hos mig skapar du och jag tillsammans naglar som passar dig. 

BOKNINGSREGLER

Bokning

Se till att lämna korrekta uppgifter vid bokning. Det är inte tillåtet att boka flera tider ifall man är osäker på vilken tid man kan. Boka endast in den tiden du är säker att du kan. Vill du byta tid, gör först en avbokning och sedan bokar du en ny tid.

Kan ni inte boka om via vårt bokningssystem så ring eller mejla oss så hjälper vi er att hitta en ny tid.

Avbokning

Om du önskar avboka eller flytta en bokning ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället. Avbokningar sker endast via hemsidan bokadirek.se.

OBS! Om bokning och behandlingstid är inom 24 timmar, debiterar vi 50% pris din avbokning!!!

Vid sen ankomst, meddela salongen via telefon, senast 30 minuter innan avtalad tid. Om du är mer än tio minuter för sen, avbokas din tid och debiterar 50% av din behandlingskostnad.

Betalning

Vi tar gärna emot kortbetalning , Swish och Epassi.

Garanti

Garanti gäller en vecka efter utförd behandling med gelé eller shellack. Garanti täcker exempelvis stora släpp, sten eller sticker som lossnar. Garanti gäller EJ om man slagit i nagel eller använt andra nagelprodukter på naglarna förändring form, klipper naglarna med saxen, mm.

Lady's Dream Partners

 Lade by Lady’s Dream:Ett företag där vårt mål är att erbjuda kvinnor möjligheten att njuta av fördelarna med professionella skönhetsprodukter.Vi säljer professionell skönhetsprodukter så som manikyr, personlig vård och salongsutrustning.

 

Ena Service:Professionell, kvalitets service av ett omtänksamt rengöringsteam som garanteras till din tillfredsställelse. En problemfri tjänst som hjälper till att ta ut stressen från vardagen.